vennlig lek
En unghund trenger mye mer morsjon enn det gamle gode Vidunderet. Lære å gå pent i bånd skal Pøbelen også. Han er tross alt byhund, så det å kunne kjøre trikk og buss, sitte pent i butikken mens vi handler osv hører også med til det vi trener på.

Tålmodighet og kjærlighet, masser med godord og oppmuntring bruker jeg på mine settere – men så blir de fine hunder tilslutt da.

Pøbelen er riktig flink han. Full fart når løping og  lek settes i gang, og helt rolig etterpå når han slapper av på plassen sin eller i buret i bilen.

Mange hyggelige hundefolk møter man også på tur – og slik får man med seg den lokale sladderen om hvilke gårdeiere som måker minst og salter mest.  Hvordan unngå takras og at det planlegges et digert parkeringshus under de fredede  sveitserhusene i Kruses gate.
Knalldårlig ide spør du meg !

Kastanjene i Bygdø alle dør av alt saltet på både vei og fortau, og kommunen har ikke midler til å plante nye. Om rett og urett -  forøvrig lover jeg at jeg aldri mer skal legge igjen en eneste krone i noen Coop butikk.

Når det gjelder det siste kan jeg fortelle de uinnvidde at det har versert en innleggserie i lokalavisen her siden før jul med Coop i hovedrollen.

Kort  gjenfortalt er historien at mange av Coops butikker her i hovedstaden ikke vil tillate selgere av = Oslo plass innenfor eller mellom dørene – de skal stå utenfor. Rett innenfor derimot står Frelsesarmeen klar med bøssa og Krigsropet.

Men det er vel ikke mer å vente av noen som tror man kjøper mer mat fordi  Anna Anka står i kassakøen….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende