orchide
Da var juletreet historie for i år. Det er alltid en herlig følelse å se det komme på plass i foten og deretter kunne slå seg løs i esken med julepynt. Det får en prime location i vår julestue og mye hygge skapes rundt det treet både før og under.

Etterhvert som julen skrider frem er det ikke alltid de store selskapeligheter som føles mest givende. En rolig romjulsmorgen med treet og en kopp med anastacia kan ofte  være den beste stunden av dem alle.

Tålmodigheten med treet er desverre ikke helt som den burde – og  i går var det tid for å slippe Min Elskede løs med grensaksen. En av våre tidligere naboer hadde som tradisjon etter nyttårshopprennet  å starte pipebrann i den ærværdige Frognergården. Vi derimot prøver å unngå å belemre brannvesenet med vår juletreaksjon.

Under samme aksjon åker slitne julestjerner ut, nissen møter igjen nissekartongen og brødbollen fylles med nystekt grovbrød. I dag skal vi rydde ut av kjøleskapet samt spise opp de siste rester av laks og sild.

Januar betyr ny kalender, nye muligheter og nye utfordringer. Min første sjef var streng på det at det skulle være orden på arbeidsplassen. Det virket pirkete dengang, men jeg  ser nå at jeg trives best med nye prosjekter på et ryddig kjøkkenbord.

Nå venter belønning – tar med Pøbelen ut og kjøper et brett med primula i vårens farger jeg.

ps ; godt nyttår folkens …om jeg nå skulle ha glemt å si det …

Tips oss hvis dette innlegget er upassende